Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

divendres, 6 de gener del 2012

AVÍS ALS PESCADORS


AVÍS ALS PESCADORS


Durant uns dies l'expedició de permisos anuals pels acotats de ciprínids, en concret l'embassament de Boadella (MU-002) i Les Ecaules ( MU-005), ha estat bloquejada per l'Àrea de Pesca Continental de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat amb el motiu de que el Pla d'Ordenació de la Pesca en aigües continentals de Catalunya no estava enllestit i que aquest no seria d'aplicació fins ben bé finals de gener i, per evitar conflictes, s'havia pres aquesta mesura. Per contra els permisos diaris han restat tot el temps disponibles

Ahir varem rebre un nou avís de l'Àrea de Pesca en que, donades les queixes tan de ciutadans com d'algunes Societats de Pescadors rebudes els últims dies pel que fa al bloqueig de l'expedició de permisos anuals de pesca, procedien al desbloqueig dels mateixos. No obstant, ens informen que els permisos anuals es poden veure's afectats en les pròximes setmanes per canvis normatius. 


Recomanen no sol.licitar el permís fins que no estigui enllestit aquest canvi normatiu, i en cas contrari, la responsabilitat dels possibles perjudicis és del propi ciutadà.

1 comentari:

  1. CADA ANY QUE PASSA ANEM A PITJOR!!! AL FINAL HAUREM DE FER COM TOTS AQUESTS FORANIS QUE FAN EL QUÈ VOLEN AMB TOTAL IMPUNITAT I NINGÚ NO MOU NI UN SOL DIT!!!!

    ResponElimina