Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

diumenge, 6 de setembre del 2009

REPOBLACIONS del mes d'agost. MU-001 a Boadella i Les Escaules, i MU-003 i MU-007 a Sant Llorenç de La Muga i Albanyà


Després d’aquesta petit descans que m’he pres durant el mes d’agost, ara toca informar-vos als que seguiu el blog de les darreres repoblacions dutes a terme em les deiferents zones de pesca controlada de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà.
El dia 14 d’agost, altra vegada es va repoblar la zona de pesca controlada intensiva MU-001, al terme municipal de Boadella i Les Escaules, amb exemplars de truita irisada.
Aquestes constants repoblacions fan que, actualment, la densitat de truites en aquest tram de riu sigui molt alta i garantia de passar-hi un dia de pesca dels que no s’obliden fàcilment.
Per altra banda, el dia 27 d’agost, es va procedir a repoblar les zones de pesca controlada de truita comuna MU-003 i MU-007, que es troben a la part alta de La Muga entre els municipis de Sant Llorenç de La Muga i Albanyà, amb 5000 juvenils de truita comuna de 8 i 10 cm de longitud.
Aquests juvenils de truita, procedents del centre reproductor que té el Departament de Medi Ambient a Bagà, presentaven una morfologia perfecta, detall que no és comú amb els exemplars adults de repoblació, i esperem que tinguin una molt bona adaptació a les aigües en que s’han alliberat, oferint-nos així unes molt bones jornades de pesca durant la pròxima temporada.

La Junta de la Societat agraeix a tots aquells que han col•laborat en els treballs de repoblació, i recorda a la resta d’associats que la participació en aquesta mena de treballs es premia amb un descompte en la quota anual.

Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada