Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

dimarts, 22 de setembre del 2009

RESULTATS DE LA 7ª TROBADA DE PESCA DE DEPREDADORS – CONCURS DE PESCA A L’EMBASSAMENT DE BOADELLA (Z.P.C. MU-002)

Aquest proppassat diumenge 20 de setembre, tal com varem anunciar en aquest blog, així com en diferents comerços de pesca, va tenir lloc la 7ª TROBADA DE PESCA DE DEPREDADORS – CONCURS DE PESCA a les aigües de l’embassament de Boadella a Darnius.


La trobada va aplegar 30 participants vinguts d’arreu de les comarques gironines i de la Catalunya Nord, els quals, un cop reberen les instruccions bàsiques i el full per anotar les captures, iniciaren la competició a les 7 hores del matí per la riba de l’embassament, principalment en el sector més proper al Club Nàutic.
Fer notar que, precisament a primera hora va ésser quan el peix es trobava més proper a la riba i en superfície, activitat que va anar baixant d’intensitat segons avançava el matí.


En quan al temps, la temperatura va ésser molt agradable i els núvols tapaven un sol que molt possiblement hauria estat de justícia.
El resultat de peces capturades varen ser 9 lucis (esox lucius), 3 sandres (sander lucioperca), 33 black-bass (micropterus salmoides) i  20 perques (perca fluvialitis). Tot plegat, 65 peces capturades i mesurades.




El guanyador de la trobada, amb un resultat de 8 captures i 6647,7 punts, va ésser en Illie Cossor, seguit en segona posició per en German Clemente que va aconseguir 5 captures i sumar 4443,7 punts, quedant en tercera posició en Salvador Llongarriu que va pescar 6 peixos i sumà 4020,5 punts.
Aquests 3 primers classificats, a banda dels trofeus que els acredita com a guanyadors de la trobada, també varen obsequiats amb petits lots de material de pesca.

La resta de classificats, per ordre de classificació, varen poder anar triant l’obsequi que més goig els hi va fer, entre material de pesca, lots de vi i cava, vals per a restaurants, un cuixot...etc etc.

Agraïm molt sincerament a tots els participants d’aquesta trobada i als establiments col•laboradors, i per la meva part, vull fer una menció especial a en Josep Vidal, el qual, any rere any, és qui porta la major part del pes d’organitzar els concursos de depredadors i de ciprínids.
 
Gràcies a tots i bona pesca.
 
Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada