Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

dimecres, 1 d’agost del 2012

REFLEXIONS SOBRE LA PESCA DES DE EMBARCACIÓ A L’EMBASSAMENT DE BOADELLA EN EPISIDOS D’EMERGÈNCIA.



Aquest passat dimecres 25 de juliol, vaig poder veure jo mateix que mentre els hidroavions efectuaven tasques de càrrega d’aigua a l’embassament de Boadella per al control definitiu del foc de l’Alt Empordà, alguns pescadors navegaven per la seva superfície.


Bé, jo no sóc qui per donar classes morals a ningú, però entenc que davant aquests episodis d’emergència, en que l’ús de la superfície d’aigua closa de l’embassament de Boadella és d’ús prioritari pels als equips d’aviació d’extinció d’incendis, algú pugui fer vida normal com si res no passés.
                                
Entenc que fora de desitjar que la comunitat de pescadors, davant d’episodis com el viscut i segur viurem em en el futur,  s’autoimposi el no navegar per l’embassament a fi de deixar lliure la seva superfície  per a les maniobres dels equips aeris quan es doni el cas.
Tampoc costa tant modificar una mica els costums i substituir temporalment la pesca des de la embarcació per fer-ho des de la riba.

Us imagineu que passaria si tinguéssim un incident o accident entre un equip aeri i una embarcació de pescadors?
En aquest país d’extrems, realment penseu que l’endemà les autoritats continuarien permetent navegar per l’embassament?

Jo només us convido a que reflexioneu sobre allò que creieu que més convé al col·lectiu general de pescadors amb embarcació.



Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada