Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

divendres, 17 d’abril del 2009

MATINAL DE PESCA A L'EMBASSAMENT DE BOADELLA (Z.P.C. MU-002)


No calen grans excuses per anar a pescar a l’embassament de Boadella qualsevol dia de l’any. La qualitat de les seves aigües closes, l’entorn boscós i sobretot el silenci que l’envolta, fa que el sentiment de recolliment i comunió amb la pesca sigui total.
Ara bé, tampoc es pot negar que anar-hi aquests primer dies de primavera es quelcom d’especial.
A primera hora del matí, quan encara les brises no s’han aixecat, l’aigua superficial roman tan immòbil que sembla un mirall, la quietud és total, l’ambient és net i renovat, potser per les pluges que solen caure amb puntualitat per la tarda, el sol lluminós escalfa amb amabilitat i , aquest any, la línia blava de l’aigua s’ajunta amb el verd dels alzinars de la bora.

En fi... us penjo unes fotos d’uns associats que, a banda d’haver pogut gaudir d’aquest espectacle gratuït aquest mateix matí, han pescat un parell de sandres (sander lucioperca) i una perca ( perca fluvialitis) abans de l'hora de dinar i de que la pluja diària hi arribés.


Només una perca?... bé, si, només una perca, però... marededeusenyor!!!! Quina perca!!!!!!!!


Bé, ara sense floritures, el mes d’abril i el de maig és potser la millor època per tentar la sandra, no en deixeu passar l’opurtinat.
Ah, i a veure si algú és capaç de superar la mida de la perca de la foto, perquè un servidor n’ha pescat moltes de perques a l’embassament de Boadella, però ni de lluny cap com aquesta.
En Peter em deia que el filet de perca és una delícia... però mirant aquesta, un es pregunta... i l’entrecotte de perca, com deu ser?!!!




Brrr... aquesta pluja, quina puntualitat!!!

Bona pesca!!
Josep





6 comentaris:

  1. Bufffff.

    Yo estuve en el Embalse el jueves ante el chivatazo de que los basses estaban en superficie y, nada de nada.

    Dos percas gordas y los basses nanay de nanay.

    Aún es pronto.

    Eso sí da gusto ver el Embalse a este nivel



    Juan Luis

    ResponElimina
  2. la perca preciosa, pero un exemplar aixi no es mareix acabar sen un filet per mes bo que estigui,
    jo el meu hobby no me'l menjo amb patates.

    ResponElimina
  3. Menudo asesinato está pategita de pinos con barca que sin la barquita no tengo ni idea...pobre mama per a apunto de fresar cargada de huevos más de devolverla me la llevo que asco de gente....gentuza que no respetan nada

    ResponElimina
  4. Es denunciable que gente así destruya las especies... si quieres comer peces, vete a la pescaderia que tampoco son tan caros... en un pantano así, de pequeñas dimensiones, no es plan de arrasar con las especies y menos en épocas de freza con crias. La pesca es un hobby y lo que pescas hoy, lo pescará tu hijo o tu nieto el mañana.... si te gusta pescar, CAPTURA Y SUELTA!!! si todos fueran así, no podríamos disfrutar de nuestro hobby favorito...
    Jose.

    ResponElimina