Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

diumenge, 12 d’abril del 2009

I MASTER DE PESCA A MOSCA A LA MUGA



Benvolguts associats, amics i companys del mon de la pesca amb mosca...

La junta de la Societat organitza pel pròxim dia 31 de maig de 2009, un “Concurs de Pesca amb Mosca Sense Mort”, que tindrà lloc a la zona de pesca controlada intensiva MU-001, o sigui, en el tram de riu La Muga que va des de el peu de presa de l’embassament de Boadella (tram superior) i el límit de la zona de pesca controlada sense mort MU-008 (tram inferior).

Les places es limiten a 24 pescadors que s’inscriuran per rigorosa data de sol·licitud, tancant-se la inscripció en el mateix moment en que s’assoleixi la totalitat de les places.
En qualsevol cas, encara que al final quedin places vacants, no s’admetrà cap participant el mateix dia del esdeveniment.
El preu de la inscripció és de 20,00€, incloent-hi un petit refrigeri que tindrà lloc el migdia de la competició. Per inscriure’s, cal trucar al telèfon 619 39 35 09 i parlar amb el president de la societat, en Jordi Semente, el qual us ampliarà informació o aclarirà dubtes.

Fer notar a tots els associats, que aquest tram de pesca romandrà tancada per a la resta de pescadors el dia del concurs.

Més endavant, i a mesura que en pugui ampliar informació, la penjaré en el blog... mentre tant, tot aquell que hi estigui interessat li recomano que truqui... no sigui que es quedi sense plaça.


Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada