Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

diumenge, 12 d’abril del 2009

Obres a la estació d'aforament de Boadella i Les Escaules



De vegades, quan un fa una foto d’un racó del nostre riu, amb amics o senzillament pel plaer d’emportar-se una imatge del paisatge a casa, no és conscient de que esta guardant un petit document d’història gràfica del nostre entorn.

Encara que encapçalo el present post amb una foto de l’antic pas que salvava La Muga per entrar a Boadella en venint de Biure o Darnius, el motiu d’aquest no és altre que anunciar allò que per a molts ja és evident.

L’Agència Catalana de l’Aigua ha començat les obres d’enderrocament de la vella estació d’aforament del cabal del riu La Muga al seu pas per Boadella-Les Escaules, i construcció d’una de nova generació en el mateix lloc.
Aquestes obres, sens dubte, destorbaran la normalitat de la pesca al tram de pesca sense mort (MU-008) durant un període que es preveu de 3 mesos... bé, de fet esperem que destorbin poc... o millor...gens.
Segons sembla, la nova estació s’integrarà millor en el paisatge i inclou una escala de peixos.

En qualsevol cas, us convidem a tots a que si arriba el cas de que qualsevol observi que les presents obres causen danys a la fauna o la qualitat de les aigües, en feu la denúncia a la junta de la Societat (telf. 619 39 35 09 )o a través del present blog.

Bé, per acabar i per als nostàlgics, us penjo unes imatge d’allò que va ésser fins fa poc la estació d’aforaments de La Muga a Boadella i Les Escaules.




Josep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada