Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

diumenge, 1 de febrer del 2009

Obtenció dels permisos diaris per a les Zones de Pesca Controlada

Com bé sabeu la majora, el sistema de venda tradicional de permisos de les diferents Z.P.C. que fins fa poc era a través dels diferents distribuïdors, ha estat substituït pel sistema de venda a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya , o bé personant-se a les oficines Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, o dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Girona.
En el lateral del blog, hi teniu l’enllaç directe per accedir a la pàgina de venda a traves de la xarxa.

Aquest nou sistema de venda, no absent de certa polèmica, ens ha vingut “imposat” per part de la Direcció General del Medi Natural i, en conseqüència, poca cosa hi podem fer... tret d’adaptar-nos-hi i cercar-hi la part positiva que pot tenir, tot i ésser conscients de que per a més d’un dels nostres associats això pot ésser un veritable inconvenient.

Tanmateix, la precipitada posada en marxa d’aquest nou sistema no esta absent d’errors, els quals ens consta que es van arreglant de mica en mica.

En definitiva, les noves tecnologies han arribat al món de la pesca... llàstima que, al menys durant un període de temps, el sistema tradicional i el nou no han pogut conviure plegats.

De ben segur que continuarem parlant del tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada