Benvinguts al blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

Blog de la Societat de Pescadors Esportius de l'Alt Empordà

dissabte, 31 de gener de 2009

El PESCADOR ELEGANT ENS DIU ADÈU


Recordo que un dia li vaig comentar a un company, que el loop que dibuixava la línia de la cua de rata d’en Josep Maria, era el més elegant i preciós dels que havia vist mai.
Aquell amic em va dir que estava del tot d’acord amb mi, però que el secret d’aquell moviment tant elegant era mèrit de la canya que utilitzava en "Pepón".
No cal dir que, en quan vaig poder, em vaig comprar una canya de la mateixa marca... i així vaig poder comprovar que NO... que el secret d’aquell dibuix tant elegant de la línia a l’aire no era de la canya... el secret era del pescador que la posava en moviment.

Aquest proppassat diumenge 25 de gener de 2009, el nostre benvolgut company i membre de la Junta de la Societat, en Josep Maria Montal Martínez ens va deixar.

Avui, tot un seguit de companys i amics, hem acompanyat a la seva germana i nebodes, per homenatjar el nostre estimat company a les aigües del riu La Muga a Albanyà.

És fa difícil dir adéu a un amic amb el qual he compartit tantes estones al riu... tantes confidències.


Jo em quedo amb el record inesborrable d’aquell pescador que, amb una elegància insuperable movia la línia i, també amb igual elegància i delicadesa, com tot allò que va fer en vida, presentava la mosca... un record que ja sempre més m'acompanyarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada